SEO optimerad hemsida
från Torget Halmstad

Vi kan hjälpa dig i Halmstad att sökmotoroptimera din hemsida! Med stort engagemang och djupa kunskaper hjälper vi dig med sökmotoroptimering.

Varför sökmotoroptimera hemsidan?

En viktig del av digital marknadsföring är sökmotoroptimering. Sökmotoroptimering, SEO, är ett arbete som görs för att säkerställa att en webbsida visas i sökmotorer på bra placeringar på rätt sökord. Detta för att hjälpa ditt företag att få besökarna till just er hemsida, istället för till er konkurrents, när potentiella kunder aktivt söker efter olika tjänster eller produkter. Bra SEO kommer att öka både försäljning och medvetenheten om ert varumärke. Det är inte ovanligt att företag har fördubblat antalet besökare till hemsidan efter att ha sökmotoroptimerat sin hemsida. Läs här hur vi hjälpt Heléns i Halmstad.

Vill ni också öka antalet besökare till er hemsida med SEO?

Att arbeta med SEO, är att skapa möjlighet för hemsidan att samverka med sökmotorer, så att din hemsida väljs ut till de första i söklistan för relevanta sökningar på dina varor eller tjänster. Ju högre upp i söklistan din hemsida hamnar, desto troligare är det att du ökar trafiken till din hemsida.

 • 2018-09-28 - Eva Kjellgard, marknadsassistent 0 Kommentarer
  Har Google Medic påverkat din ranking?

  Under första veckan i augusti lanserade Google en av de största uppdateringarna på länge, åtminstone som påverkat sökresultatet kraftigt för en del sajter.


  Läs mer
 • 2017-12-14 - Danielle Schill, SEO Strategist & Consultant 0 Kommentarer
  Analysera dina konkurrenter

  Sökmotoroptimering handlar i mångt och mycket om att finnas där i just den stunden då någon letar efter just din produkt eller tjänst med just rätt innehåll. För att lyckas här är det viktigt att hålla koll på dina konkurrenter och analysera vad de gör, för att sedan leverera något ännu bättre.

  Läs mer
 • 2017-10-24 - Leonard Medved, Digital Producent 0 Kommentarer
  Vad är sökmotoroptimering?

  I Sverige sker det varje dag över 50 miljoner sökningar på Google. Vi använder sökmotorer främst för att hitta information & lösa problem, både hemma, på jobbet, på tåget & på bussen. Helt enkelt överallt där vi har med våra mobiltelefoner. Vi gör research på en produkt innan ett köp, vi hämtar inspiration för vår heminredning eller klädstil, vi hittar svar kring diskussionen med kollegan eller familjen.

  Läs mer
 • 2017-10-18 - Leonard Medved, Digital Producent 0 Kommentarer
  10 faktorer som påverkar din ranking

  Jaana Vickhoff på Dagens Media har listat de viktigaste rankingfaktorerna att ha koll på för din hemsida.

  Här kommer en sammanfattning, utan inbördes ordning.

  Läs mer
 • 2017-10-18 - Leonard Medved, Digital Producent 0 Kommentarer
  SEO – 2 viktiga sätt att jobba på

  2 viktiga sätt att jobba på med SEO kallas On- och Off-Site SEO. Vilket betyder att man optimerar en sida antingen på den faktiska webbplatsen eller externt t.ex. med länkar, sociala medier osv.

  Läs mer

Så här jobbar vi på Torget i Halmstad med sökmotoroptimering tillsammans med dig:

Personlig tekniker: Som kund får du en personlig tekniker, som återkommer till dig och som vet allt om dina förändringar och förutsättningar.
Sökordsanalys: I sökordsanalysen lägger vi tillsammans med dig som kund grunden för SEO-tjänsten. Här går vi tillsammans med dig igenom vilka sökord du bör fokusera på, vilka sökord dina kunder troligen använder, vad dina konkurrenter fokuserar på.
Webbanalys: Vi analyserar er hemsida och föreslår förbättringar för att uppnå bästa resultat av sökmotoroptimeringen, för att ni ska hamna så högt som möjligt på Googles söklista.
Länkanalys: Vi går igenom intern och extern länkning och ser på om det är bra länkar, som ger mer positiv kraft till din hemsida.
Åtgärdsplan: Här samlar vi all information om din hemsida och de åtgärder vi föreslår.
Implementering: Här uppdaterar vi till slut hemsidan med de åtgärder vi är överens om.
Sökmotoroptimeringen inget arbete som är klart i och med detta. Kontinuerligt följer vi upp din hemsidas resultat och gör justeringar vid behov.

Vill du också synas på Google?

Vi hjälper dig med sökordsanalys och andra viktiga åtgärder för att öka din synlighet på sökmotorer!

Professionella hemsidor av: