Sökmotoroptimering (SEO) med Torget i Halmstad

Kontakta oss

Vi kan hjälpa dig i Halmstad att sökmotoroptimera din hemsida! Med stort engagemang och djupa kunskaper hjälper vi dig med sökmotoroptimering.

Varför sökmotoroptimering?

En viktig del av digital marknadsföring är sökmotoroptimering. Sökmotoroptimering, SEO, är ett arbete som görs för att säkerställa att en webbsida visas i sökmotorer på bra placeringar på rätt sökord. Detta för att hjälpa ditt företag att få besökarna till just din hemsida, istället för till er konkurrents, när någon aktivt söker efter olika tjänster eller produkter. Syns du inte med din hemsida på första sidan vid sökningar, missar du många potentiella kunder. Visste du att det söks 50 miljoner gånger varje dag på Google i Sverige och att 96 % av trafiken kommer från första sidan?

Sökmotoroptimering (SEO) ökar antalet besökare till din hemsida

Att arbeta med SEO, är att skapa möjlighet för hemsidan att samverka med sökmotorer. Målet är att din hemsida ska väljas ut till de första i söklistan för relevanta sökningar på dina varor eller tjänster. Ju högre upp i söklistan din hemsida hamnar, desto troligare är det att du ökar trafiken till din hemsida. Bra SEO kommer att öka både försäljning och medvetenheten om ert varumärke. Det är inte ovanligt att företag har fördubblat antalet besökare till hemsidan efter att ha sökmotoroptimerat sin hemsida.  Läs hur vi hjälpt PART Fastighetsförvaltning i Halmstad: Sökmotoroptimering – en viktig ingrediens i PART Fastighetsförvaltnings marknadsföring.

Så här jobbar vi på Torget i Halmstad med sökmotoroptimering tillsammans med dig:

Personlig tekniker: Som kund får du en personlig tekniker, som återkommer till dig och som vet allt om dina förändringar och förutsättningar.
Sökordsanalys: I sökordsanalysen lägger vi tillsammans med dig som kund grunden för SEO-tjänsten. Här går vi tillsammans med dig igenom vilka sökord du bör fokusera på, vilka sökord dina kunder troligen använder, vad dina konkurrenter fokuserar på.
Webbanalys: Vi analyserar er hemsida och föreslår förbättringar för att uppnå bästa resultat av sökmotoroptimeringen, för att ni ska hamna så högt som möjligt på Googles söklista.

Länkanalys: Vi går igenom intern och extern länkning och ser om det är bra länkar, som ger mer positiv kraft till din hemsida.
Åtgärdsplan: Här samlar vi all information om din hemsida och de åtgärder vi föreslår.
Implementering: Här uppdaterar vi till slut hemsidan med de åtgärder vi är överens om.
Sökmotoroptimeringen är inget arbete som är klart i och med detta. Kontinuerligt följer vi upp din hemsidas resultat och gör justeringar vid behov.

 • 2018-12-05 0 Kommentarer
  Var tredje julklapp handlas online 2018 – 5 sätt att öka din konvertering under december månad

  Mer än var tredje julklapp kommer i år att handlas online enligt den senaste utgåvan av E-barometern. Det ser med andra ord ljust ut för e-handlare i Sverige.

  Läs mer
 • 2018-09-28 - Eva Kjellgard, marknadsassistent 0 Kommentarer
  Har Google Medic påverkat din ranking?

  Under första veckan i augusti lanserade Google en av de största uppdateringarna på länge, åtminstone som påverkat sökresultatet kraftigt för en del sajter.


  Läs mer
 • 2017-12-14 - Danielle Schill, SEO Strategist & Consultant 0 Kommentarer
  Analysera dina konkurrenter

  Sökmotoroptimering handlar i mångt och mycket om att finnas där i just den stunden då någon letar efter just din produkt eller tjänst med just rätt innehåll. För att lyckas här är det viktigt att hålla koll på dina konkurrenter och analysera vad de gör, för att sedan leverera något ännu bättre.

  Läs mer
 • 2017-10-24 - Leonard Medved, Digital Producent 0 Kommentarer
  Vad är sökmotoroptimering?

  I Sverige sker det varje dag över 50 miljoner sökningar på Google. Vi använder sökmotorer främst för att hitta information & lösa problem, både hemma, på jobbet, på tåget & på bussen. Helt enkelt överallt där vi har med våra mobiltelefoner. Vi gör research på en produkt innan ett köp, vi hämtar inspiration för vår heminredning eller klädstil, vi hittar svar kring diskussionen med kollegan eller familjen.

  Läs mer
 • 2017-10-18 - Leonard Medved, Digital Producent 0 Kommentarer
  10 faktorer som påverkar din ranking

  Jaana Vickhoff på Dagens Media har listat de viktigaste rankingfaktorerna att ha koll på för din hemsida.

  Här kommer en sammanfattning, utan inbördes ordning.

  Läs mer
 • 2017-10-18 - Leonard Medved, Digital Producent 0 Kommentarer
  SEO – 2 viktiga sätt att jobba på

  2 viktiga sätt att jobba på med SEO kallas On- och Off-Site SEO. Vilket betyder att man optimerar en sida antingen på den faktiska webbplatsen eller externt t.ex. med länkar, sociala medier osv.

  Läs mer

Välkommen till halmstad

Halmstad är en mycket populär turistort under sommaren med bad och nöjesliv. Halmstad ser sig även som Sveriges Golfhuvudstad. Här finns bland annat en av Sveriges populäraste golfbanor Halmstad GK. Näringslivet i Halmstad består i huvudsak av små och mellanstora företag och dess läge har gjort att många företag inom logistik har valt att etablera sig här.

I Halmstad har Torget sitt huvudkontor. Här sitter merparten av våra digitala mediarådgivare och all administration.  Välkommen att titta in på en fika!

Vi kan inte bara sökmotoroptimering, utan vi är en komplett digital mediabyrå, som levererar helhetslösningar för enkel & effektiv onlinenärvaro till små och medelstora företag, inte bara i Halmstad, utan över hela Sverige. 

Som en av de ledande aktörerna inom digital marknadsföring, erbjuder Torget digitala produkter och tjänster, bland annat inom hemsidesproduktion, sökmotoroptimering, Google Ads och sociala medier. 

Kontakta oss för en offert  på sökmotoroptimering eller om du bara har frågor om SEO!

Slå oss en signal på 0200-119 119 eller skicka in formuläret här, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Välkommen att kontakta oss!