Sökmotoroptimera din hemsida
med Torget getupdated i Borås

Kontakta oss, så berättar vi mer!

Gör som andra företag i Borås och sökmotoroptimera din hemsida tillsammans med oss! Med stort engagemang och djupa kunskaper står vi till ditt förfogande när du behöver hjälp med SEO.

Varför ska du sökmotoroptimera?

En väldigt viktig del av marknadsföringen online är sökmotoroptimering. Sökmotoroptimering eller SEO säkerställer att din webbsida visas i sökmotorer med en hög placering på rätt sökord. Detta ger dig både fler besökare och rätt typ av besökare till din hemsida. Att få rätt typ av besökare är väldigt viktigt. 


När en kund är på väg att ta ett köpbeslut vill du säkert att kunden går till din webbsida istället för din konkurrents webbsida. Syns du inte på förstasidan när kunder söker ger du bort massa affärer till de av dina konkurrenter som syns på förstasidan. Enbart i Sverige görs det 50 miljoner sökningar på Google varje dag och 96 % av den dagliga trafiken kommer från förstasidan.

Få fler besökare till din hemsida med sökmotoroptimering

Att sökmotoroptimera din hemsida är att ge den en möjlighet att visas högt upp i söklistan när en kund söker efter just det du erbjuder. Ju högre upp i söklistan din hemsida visas desto fler besökare får din hemsida. SEO gjord på rätt sätt ökar din försäljning och medvetenheten kring ditt varumärke. Det är inte ovanligt att se företag dubbla antalet besökare efter att de har sökmotoroptimerat sin hemsida. 


Läs hur vi hjälpt PART Fastighetsförvaltning med deras SEO: Sökmotoroptimering – en viktig ingrediens i PART Fastighetsförvaltnings marknadsföring.

Vad vi på Torget getupdated i Borås kan göra för dig gällande din sökmotoroptimering:

Personlig tekniker: Du får en personlig tekniker. Din tekniker återkopplar direkt till dig och känner till dina förutsättningar och kan föreslå förbättringar som passar just din hemsida. 

Sökordsanalys: Sökordsanalysen är grunden till SEO-arbetet. Tillsammans går vi igenom vilka sökord dina kunder använder, vilka sökord dina konkurrenter fokuserar på och lägger upp en strategi utifrån detta. 

Webbanalys: Din tekniker analyserar din hemsida och föreslår förbättringar för att ge dig det bästa resultat av sökmotoroptimeringen. 

Länkanalys: För att kunna synas högt upp i söklistan behöver en hemsida både inlänkar från andra sidor samt utlänkar till andra sidor på webben. Din tekniker gör en analys av alla dina in- och utlänkar och ger dig sedan en rekommendation utifrån resultatet. 

Åtgärdsplan: Du får en sammanställning med all information om din hemsida samt de åtgärder vi tillsammans kommit överens om. 

Implementering: I detta steg uppdaterar vi din hemsida med de åtgärder du och din personliga tekniker kommit överens om. 


Sökmotoroptimering är ett kontinuerligt arbete. Vi följer upp din hemsidas resultat och gör justeringar när det behövs. Dina konkurrenter gör detta och därför är det väldigt viktigt att du gör detsamma.

 • 2018-12-05 0 Kommentarer
  Var tredje julklapp handlas online 2018 – 5 sätt att öka din konvertering under december månad

  Mer än var tredje julklapp kommer i år att handlas online enligt den senaste utgåvan av E-barometern. Det ser med andra ord ljust ut för e-handlare i Sverige.

  Läs mer
 • 2018-09-28 - Eva Kjellgard, marknadsassistent 0 Kommentarer
  Har Google Medic påverkat din ranking?

  Under första veckan i augusti lanserade Google en av de största uppdateringarna på länge, åtminstone som påverkat sökresultatet kraftigt för en del sajter.


  Läs mer
 • 2017-12-14 - Danielle Schill, SEO Strategist & Consultant 0 Kommentarer
  Analysera dina konkurrenter

  Sökmotoroptimering handlar i mångt och mycket om att finnas där i just den stunden då någon letar efter just din produkt eller tjänst med just rätt innehåll. För att lyckas här är det viktigt att hålla koll på dina konkurrenter och analysera vad de gör, för att sedan leverera något ännu bättre.

  Läs mer
 • 2017-10-24 - Leonard Medved, Digital Producent 0 Kommentarer
  Vad är sökmotoroptimering?

  I Sverige sker det varje dag över 50 miljoner sökningar på Google. Vi använder sökmotorer främst för att hitta information & lösa problem, både hemma, på jobbet, på tåget & på bussen. Helt enkelt överallt där vi har med våra mobiltelefoner. Vi gör research på en produkt innan ett köp, vi hämtar inspiration för vår heminredning eller klädstil, vi hittar svar kring diskussionen med kollegan eller familjen.

  Läs mer
 • 2017-10-18 - Leonard Medved, Digital Producent 0 Kommentarer
  10 faktorer som påverkar din ranking

  Jaana Vickhoff på Dagens Media har listat de viktigaste rankingfaktorerna att ha koll på för din hemsida.

  Här kommer en sammanfattning, utan inbördes ordning.

  Läs mer
 • 2017-10-18 - Leonard Medved, Digital Producent 0 Kommentarer
  SEO – 2 viktiga sätt att jobba på

  2 viktiga sätt att jobba på med SEO kallas On- och Off-Site SEO. Vilket betyder att man optimerar en sida antingen på den faktiska webbplatsen eller externt t.ex. med länkar, sociala medier osv.

  Läs mer

Välkommen till Borås

Ända sedan knallarnas tid har handel varit en stor del av Borås näringsliv.  Det är ingen slump att stora svenska företag som NetonNet, 8848 Altitude, Nelly, Ellos och Gina Tricot härstammar från staden.

Textilindustrin i Sverige har sedan starten haft sitt centrum i Borås. Idag har produktionen flyttat men kompetensen och utvecklingen finns kvar, bland annat på Textilhögskolan i Borås.  

Besöker du Borås är ett besök till Borås Djurpark nästan ett måste. Här kan du uppleva alltifrån elefanter och lejon till pingviner och sälar.

Torget har ett av sina kontor i Borås där våra tekniker arbetar med att sökmotoroptimera våra kunders hemsidor. Har du vägarna förbi är du varmt välkommen in på en fika!

Vi på Torget levererar inte bara sökmotoroptimering till våra kunder. Vi är en komplett mediabyrå som erbjuder helhetslösningar för en effektiv närvaro online till små och medelstora företag både i Borås och resten av Sverige.

Torget är en av de ledande aktörerna i Sverige inom digital marknadsföring. Det innebär för dig som kund att vi kan hjälpa dig med digitala tjänster så som hemsidesproduktion, sökmotoroptimering samt annonsering online.  

Kontakta oss om du har frågor kring sökmotoroptimering eller om du vill ha en offert! 

Slå oss en signal på 0200-119 119 eller skicka in formuläret här, så hör vi av oss så snart som möjligt.


Välkommen att kontakta oss!