Strategiska partners

Premier Google Partner logotyp

För att få möjlighet att bli strategisk partner till Google krävs bland annat djupgående AdWords-expertis och digital marknadsföring i allmänhet samt kunskaper om den lokala marknaden, att vi ger kunden detaljerade resultatuppgifter och insyn i hur dennes AdWords-kampanjer presterar samt bra kundsupport.
Som Premier Partner får vi också omfattande produktutbildning och tillgång till verktyg och AdWords-support som gör att vi kan hålla oss à jour med den senaste Google-tekniken och på så vis hjälpa våra kunder på bästa sätt. Allt detta krävs för att kunna hjälpa er att maximera avkastningen av kampanjerna så att ni kan fokusera på att driva sitt företag.

Mono Solutions logotyp

Mono Solutions är ett Köpenhamnsbaserat företag som brinner för att ge småföretag en professionell och prisvärd närvaro online. Som partner till Mono kan vi erbjuda proffsiga och prisvärda hemsidor byggda på deras webbplattform. Vi bygger professionella hemsidor efter företagets unika profil och önskemål. Naturligtvis är alla hemsidor anpassade för mobilen.

Mer info logotyp

Merinfo.se är en ständigt växande söktjänst på nätet. Vi anser att information skall vara tillgänglig för alla på ett enkelt sätt via datorn, mobilen och surfplattan.
Informationen vi presenterar är insamlad från diverse källor och samarbetspartners och vi är den mest kompletta söktjänsten på internet gällande privatpersoner och företag och även telefonnummer som kommer direkt från operatörerna själva.

Matchads Logotyp

Matchads AB ägs av Bonnier, Gota, NTM och Cxense. Vi representerar flera av de största mediasajterna i Sverige och expanderar kontinuerligt vårt nätverk. Idag har vi mer än 8 miljoner unika besökare i vårt nätverk. Genom vår avancerade teknik matchar vi våra annonsörers kampanjer med det redaktionella innehållet på sajterna och besökarnas intresse.

Biluppgifter logotyp

Biluppgifter är Sveriges största oberoende fordonsupplysning, vi publicerar fordonsuppgifter som har sitt ursprung i vägtrafikregistret samt flera andra leverantörer. Grundinformationen hämtas och uppdateras regelbundet, oftas sker det varje vecka under tisdag natt. Vi tar gärna emot synpunkter samt förslag på förbättringar vi kan göra för att erbjuda den bästa tänkbara söktjänsten för dig som användare.

Cohr Group logotyp

Cohr Group använder sofistikerade och skräddarsydda processer för att utvärdera hur bra någon kommer att lyckas på jobbet. Vi använder djupintervjuer samt prestationsbaserade och icke-rationella test, som är vetenskapligt tillförlitliga och svåra att manipulera, för att ge individualiserade snarare än generella beskrivningar av en person. Genom att kombinera kunskap om mänskligt beteende med strategisk affärsrådgivning ger vi kunder en högkvalitativ bedömning av individens personlighet, ledarskapsprofil, beteende i grupper samt sannolik operativ och strategisk prestanda.

Binero Group är en av de ledande svenska aktörerna inom webbhosting och relaterade kringprodukter såsom domänregistrering, SSL-certifikat och e-postlösningar. Under sitt paraply har de även ett flertal produkter inom drift, utveckling och managering av företags IT-nätverk och digitala kapacitet. Det tredje affärsområdet är centrerat kring en modern IaaS-tjänst i form av ett eget svenskt publikt moln.

Loopia logotyp

Loopia är ett av Sveriges största och ledande webbhotell, med utmärkelser som "Sveriges bästa webbhotell" i tidskriften Internetworld. Vi har bedrivit vår verksamhet sedan 1999 och finns idag i både Sverige, Norge och Serbien, och erbjuder också våra produkter och tjänster till övriga länder via loopia.com.