Intresserad? Skicka en ansökan till:

SeM/PPC-specialist

Torget Getupdated är en av Sveriges ledande sökmotorleverantörer och har levererat förstklassiga SEO-tjänster till kunder sedan 2002. Vi är även Premier Google Partner med avancerade kunskaper om Google Ads. Vi erbjuder digitala produkter och tjänster, främst inom sökmotoroptimering, Google Ads, hemsidesproduktion och sociala medier.


Just nu söker vi en ny SEM/PPC-specialist. Vi letar efter dig som har en relevant utbildningsbakgrund och som har jobbat med SEM/PPC i minst 3 år.  Vi ser gärna en placering på vårt kontor i Halmstad, men kan även tänka oss placering på något av våra andra kontor i Borås eller Bollnäs.


Om tjänsten:

Som SEM/PPC Specialist kommer du att vara ansvarig för att definiera och verkställa strategier och aktiviteter för dina kunder samt den budget och ekonomiska ansvaret som det omfattas av genom SEM/PPC. Du kommer ingå i ett team av digitala marknadsförare och arbeta aktivt för att ständigt förbättra våra processer och vårt produktutbud. Kundens behov står alltid i fokus och Torget Getupdated satsar på att leverera kvalitativa och långsiktiga resultat.  


I rollen som SEM/PPC-specialist kommer du:

  • Planera, implementera och optimera kampanjer inom digital annonsering (Facebook, Google, YouTube, Bing) 
  • Installera spårningskoder och optimera landningssidor 
  • Kontinuerligt rapportera resultat och effekter av optimering till kund 
  • Rådgöra med våra säljare vid införsäljning av digital annonsering, samt vid behov delta i säljsamtal/kundmöten
  • Hålla dig uppdaterad på senaste nytt inom digital marknadsföring

 Det är meriterande om du har:

  • Certifiering inom Google Analytics och/eller Google Ads
  • Erfarenhet av digital strategi
  • Erfarenhet av sociala medier
  • Vana av kundkontakt 
  • Goda kunskaper inom bildbehandling

Vi erbjuder:

Som en av de ledande aktörerna inom digital marknadsföring levererar Torget Getupdated enkla helhetslösningar till små och medelstora företag över hela Sverige. Vi satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa lösningar och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Torget Getupdated erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Medarbetarna och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetens och motivation lägger bolaget stor vikt vid att kontinuerligt utbilda sina medarbetare. Torget Getupdated har kontor i Borås, Bollnäs, Halmstad och Stockholm.


Vi jobbar med löpande urval, så varmt välkommen att söka redan idag! 


Skicka din ansökan till info@torget.se.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Marknads- och Produktionschef Robert Lindell 

robert.lindell@torget.se
tfn: 073-311 83 19