Intresserad? Skicka en ansökan till:

Digital mediesäljare

Premier Google Partner söker digitala mediesäljare

Har du ett starkt intresse för digital marknadsföring? Vill du skapa långsiktiga relationer men älskar i första hand jakten på nya kunder? Trivs du med "frihet under eget ansvar" och möjligheten att påverka din egen lön? Gör det då hos en Premier Google Partner!


Torget är ett expansivt bolag inom digital marknadsföring, som brinner för att skapa tillväxt online. Företaget är den ledande leverantören av sökmotoroptimering i Sverige samt Hallands enda Premier Google Partners.

Som en av de ledande aktörerna inom digital marknadsföring levererar Torget, tillsammans med branschens bästa samarbetspartners, enkla helhetslösningar till små och medelstora företag. 

Till ett team med både män och kvinnor, i blandade åldrar och med en variation av erfarenheter såväl inom som utanför företaget söker vi nu vår nästa digitala medierådgivare och kollega!


Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda våra kunder den bästa marknadsföringen utefter deras behov och arbeta med olika typer av försäljning. Du har daglig kontakt med företag och eget kund- och resultatansvar, vilket gör att du hela tiden arbetar mot uppsatta mål. 


Vi söker dig som är en målinriktad, uthållig, driven och lyhörd lagspelare. Vi vill att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal/skrift och att du har god förståelse för digital marknadsföring. Tidigare erfarenhet av medieförsäljning och/eller digital marknadsföring är meriterande.m 

Hos oss innebär rollen som mediesäljare:

  • Försäljning av produkter inom digital marknadsföring, så som hemsidor, sökmotoroptimering, sociala medier, Google AdWords och annan digital annonsering.
  • Försäljning B2B via telefon/kundbesök
  • Strävan mot individuella och gemensamma mål
  • Trygghet i, en för branschen, hög garantilön och ett provisionssystem som gör det möjligt att styra din egen lön
  • Gemenskap och härliga kollegor
  • Möjlighet att bli en onlineexpert genom produktutbildning, coachning och certifiering i Google AdWords och SEO.

Vi jobbar med löpande urval, så varmt välkommen att söka redan idag! 

Skicka din ansökan till helena.andersson@torget.se

Har du frågor om tjänsten:

Kontakta Teamledare Digital Försäljning Helena Andersson, tfn: 070-865 35 45