Torget utbildar via Digitalakademin

Vill du att ditt företag ska växa digitalt?

Vill du få mer kunskap om digital marknadsföring och hur du kan växa ditt företag online?

Digitalakademin är ett initiativ av Google och ALMI. Målet är att hjälpa företag bli bättre på att utnyttja digitaliseringens möjligheter och att utvecklas online.

I syfte att stärka företagens digitala konkurrenskraft tar Google och Almi på sig uppgiften att avgiftsfritt utbilda små och medelstora företag över hela Sverige i digitaliseringens möjligheter. Digitalakademin har hittills utbildat över 10 000 företagare i digitala kunskaper i 26 städer.


Våren 2018 kommer Digitalakademin till Borås, NordUppland, Trollhättan, Varberg, Ljungby, Motala, Gnosjö och Borlänge. Gå in på Almis hemsida för att läsa mer om när Digitalakademin kommer till just din stad. Inne på Almis hemsida väljer du i vilken region du vill gå Digitalakademin, för att få information om när tillfällena hålls.


I Varberg kommer Torget, som digital expert och Premier Partner till Google, att hålla i de fyra utbildningstillfällena.

Med vår expertis på digital marknadsföring kommer vi att guida er genom den digitala världen och ta upp ämnen som webbdesign, Web Analytics, teorier om kundbeteende, Google My Business, sökmotoroptimering (SEO), sociala medier, marknadsföring via sökmotorer med mera.


Den 6 april är det dags för en kostnadsfri kickoff på Varbergs Kusthotell, där du får lyssna på inspirerande talare från Almi, Google och lokala företag så som Yellow Brand Protection, Gildhouse och oss på Torget. Efter kickoffen följer fyra utbildningstillfällen i april/maj, med olika teman i hur man som företag kan växa online.


Varmt välkomna! Anmäl dig på här till Digitalakademin i Varberg.


Har du inte möjlighet att närvara, finns det även kostnadsfria onlineutbildningar här på Digitalakademins hemsida. Du får en personlig läroplan och kan gå utbildningarna var som helst och när det passar dig.

0 0
Feed