Swedish Padel Open

Torget marknadsför Swedish Padel Open

Mellan den 23–29 juli kommer Swedish Padel Open att spelas i Båstad med världens 28 bästa herrlag på plats. Tävlingen, en deltävling av World Padel Tour, kommer att skapa största möjliga intresse för padelsporten i Sverige. Torget är officiell leverantör av all digital marknadsföring för Swedish Padel Open och kommer att sälja och marknadsföra detta evenemang runt om i Sverige. 

Mellan den 23–29 juli kommer Swedish Padel Open att spelas i Båstad med världens 28 bästa herrlag på plats. Tävlingen, en deltävling av World Padel Tour, kommer att skapa största möjliga intresse för padelsporten i Sverige. Torget är officiell leverantör av all digital marknadsföring för Swedish Padel Open och kommer att sälja och marknadsföra detta evenemang runt om i Sverige.


Sofia Arvidsson, Halmstadtjejen och f d tennisproffset, som nu börjat en ny karriär inom padel är evenemangets sportchef och ses just nu ofta på vårt kontor i Halmstad, där planering och strategier för evenemanget jobbas fram. 


Turneringens målgrupp är främst den aktiva familjen med idrottsintresse och innovativa företag som vill vara med att bygga upp padelsporten i Sverige. Utöver dessa riktar vi oss mot små och medelstora företag, som vill skapa roliga aktiviteter för sina kunder, anställda, leverantörer och partners. Tävlingsveckan kommer även att innehålla uppvisningsmatcher av dameliten, kändisturnering, konserter, festligheter och mycket mer. Ett roligt och fartfyllt familjeevenemang i SommarBåstad.


Padel är en sport som växer så det knakar, överallt dyker nya padelbanor och padelcentrum upp. Är du som företagare intresserad av att uppleva sommarens padelfest tillsammans med personal eller kunder? Kontakta Sofia på info@swedishpadelopen.se eller besök hemsidan www.swedishpadelopen.se. Ny innehållsrik hemsida, byggd av Torget, kommer att lanseras inom kort.


TILLBAKA TILL BLOGGEN

0 0
Feed