Torget hjälper nystartade företag komma igång digitalt

Under två dagar i april deltog Torget på mässorna Eget Företag i Göteborg och i Malmö. Mässorna erbjuder inspiration och kunskap till företag som är relativt nystartade.

På mässorna hade Torget en monter där vi presenterade våra digitala tjänster och produkter och på våra fullbokade seminarier talade vi om: Hur vinner du i en digital värld?

Inspirerande att se alla nyfikna företagare som förstod vikten av digital marknadsföring och tog sig tid att höra hur vi på Torget kan hjälpa dem i deras första tid som företagare. 

Som nystartat företag är det mycket att tänka på och man försöker hålla nere kostnaderna extra mycket. Dock gäller det att spara på rätt saker – en modern, professionell och effektiv hemsida är något som bör prioriteras för att skapa en välbehövlig närvaro online för företag. Vi vet att kunder ofta hittar företag för första gången på Google med hjälpa av en smartphone, laptop eller platta. Hemsidan blir företagets ”skyltfönster” på Google samt grunden för företagets fortsatt digitala satsning med annonsering på Google och Sociala Medier samt ökad synlighet på Google genom Sökmotoroptimering.

Som företagare, ny eller gammal i gamet, är det viktigt att sätta upp ett Google My Business för ditt företag – ditt visitkort på Google. Få nya kunder genom att synas på Google – helt kostnadsfritt. Dina uppgifter visas när användarna söker efter ditt företag eller dina produkter och tjänster på Google Sök och Maps. Google My Business gör det lätt att skapa och uppdatera dina uppgifter, så att du kan sticka ut och få nya kunder. Börja här!

0 0
Feed