Torget förvärvar Getupdated

Torget förvärvar Getupdated Sverige AB

Torget har förvärvat Getupdated Sverige AB från Oniva Online Group och blir därmed den största leverantören av sökmotoroptimering i Sverige.

Nedan följer vår pressrelease ang vårt förvärv av Getupdated Sverige AB:


Den digitala mediabyrån Torget med nya ägare sedan i somras är ett expansivt bolag inom digital marknadsföring, som brinner för att skapa tillväxt online. Torget satsar stort på att vara ledande inom digital marknadsföring och med förvärvet av Getupdated stärker Torget sin position som marknadsledande leverantör av sökmotoroptimering (SEO) till drygt 1 000 kunder. 


Som en av de ledande aktörerna inom digital marknadsföring levererar Torget, tillsammans med branschens bästa samarbetspartners, enkla helhetslösningar till små och medelstora företag i hela Sverige.

Vi hjälper företag skapa affärsnytta och tillväxt online, samt inspirerar fler att satsa på digital marknadsföring. För oss är det kundens behov som styr vårt arbete och genom förvärvet av Getupdated är vi nu ännu bättre rustade att möta kundernas ständigt ökade förväntningar på sin lokala närvaro och synlighet online.” säger Urban Johansson, VD för Torget. ”Vi kommer säkerställa högklassiga leveranser av sökmotoroptimering till alla kunder vi hjälper skapa affärer på sökmotorer som Google.” fortsätter Urban.


Om Getupdated
Getupdated har jobbat med sökmotoroptimering sedan 2002 och är en av Sveriges äldsta SEO-byråer. De är Premier Google Partners och levererar sökmotoroptimering, digital annonsering, content och konverteringsoptimering till små och medelstora företag. Företaget levererar inte bara SEO-lösningar till kunder i Sverige, utan samarbetar även med Fonecta i Finland och Mediatel i Slovakien och Tjeckien. Verksamheten har två kontor med en stark bas i Borås där 20 tekniker arbetar med leverans av tjänster inom digital marknadsföring. Alla tekniker är certifierade i Google Analytics och deras fokus är att leverera relevant trafik som faktiskt konverterar och skapar affärer till kunderna.

Läs mer om Getupdated


Om Torget
Torget levererar digitala produkter och tjänster till närmare 10 000 små och medelstora företag i hela Sverige, varav 1 000 kunder köper sökmotoroptimering. Utöver SEO består den digitala portföljen av bla hemsidor, Google AdWords samt annonsering i sociala medier. På söktjänsterna torget.se och foretagsfakta.se, samt genom bolagets samarbete med merinfo.se, stärker kunder sin lokala närvaro och synlighet online. Torget är precis som Getupdated Premier Google Partner då man uppfyller Googles högsta krav på leveranskvalitet, personalens kompetens samt att en stor mängd företag anförtror Torget med sin annonsering på Google. Ägarna av Torget satsar stort på att företaget ska bli ledande i branschen och har redan knutit till sig viktiga samarbetspartners som Starcounter, Informationsgruppen, Mono Solutions, Matchads, och Cohr Group . Torget, med drygt 30 anställda, har huvudkontor i Halmstad och säljare från Skellefteå i norr till Helsingborg i söder.

Kontakt: VD, Urban Johansson, 070-416 95 00, eller Marknadschef, Robert Lindell, 073 -311 83 19.

0 0
Feed