Heléns Rör AB Logotyp

SEO har fördubblat antalet besökare till deras hemsida

En viktig del av digital framgång är sökmotoroptimering. Sökmotoroptimering, SEO, hjälper dig att få besökarna till just din hemsida, istället för till din konkurrents, när de söker efter olika tjänster eller produkter.

Torget har sedan 2015 hjälpt Heléns Rör AB med sökmotoroptimering av deras hemsida. ”Genom on-page optimering har vi fördubblat antalet besökare till hemsidan”, säger Petronella Hyll, marknadschef på Heléns Rör. ”Vi har också fått väldigt bra teknisk support gentemot våra tyska ägare för att sidan ska vara så anpassad för Google som möjligt.

Hemsidan administreras av Halmstadkontoret, men hostas i Tyskland, vilket gör att tekniska inställningar och korrigeringar måste göras av dem.” Heléns Rör säljer rör- och stålprodukter. Företaget ingår i tyska BENTELER-koncernen och ägs till 75 % av Benteler, ledande inom bland annat stål och rör och till 25 % av SSAB - ett nordiskt och USA-baserat stålföretag. Företaget har 240 anställda, huvudkontor i Halmstad och dotterbolag i Danmark, Estland och Litauen. ”Vi kunde se ett direkt resultat av Torgets insatser. 

Den tekniska support som vi får är ovärderlig”, säger Petronella. Att arbeta med SEO, är att skapa möjlighet för hemsidan att samverka med sökmotorer, så att din hemsida väljs ut till de första i söklistan för relevanta sökningar på dina varor eller tjänster. Vill ni också öka antalet besökare till er hemsida? Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Tillbaka till referenser

0 0
Feed