MONO – en viktig samarbetspartner

Prisbelönta Mono Solutions & Torget levererar proffsiga hemsidor

En av Torgets viktigaste samarbetspartner är danska Mono Solutions, som utvecklat det verktyg vi arbetar i för att bygga hemsidor till svenska företag.

Företaget grundades 2007 med visionen att alla små och medelstora företag (SMBs), trots mindre budget och kompetens än vad storföretag har, ska kunna ha samma nivå av webbdesign och prestanda på sin hemsida. De har sedan under 10 års tid utvecklat ett smidigt verktyg för att bygga sin egen hemsida, typ LEGO-bygge säger de själva. 


Företagare behöver emellertid hjälp att utveckla sina professionella hemsidor och därför samarbetar Mono med lokala digitala mediabyråer i olika länder, där Torget är Monos partner i Sverige. I dagsläget arbetar runt 70 olika hemsidesleverantörer i 30 olika länder med Mono. Företaget har sitt huvudkontor i Köpenhamn och kontor även i Denver, USA och i London. De hostar mer än 300 000 hemsidor över hela världen.

Hur ser samarbetet ut?
Mono utvecklar alltså verktyget som vi på Torget arbetar i för att bygga hemsidor. Samarbetet möjliggör att vi kan erbjuda små och medelstora företag proffsiga och prisvärda hemsidor byggda på Monos webbplattform. Verktyget vi använder utvecklas ständigt och har sedan starten vuxit, så att vi nu även kan använda denna plattform till betydligt större och mer avancerade hemsidor än tidigare.

"Vi menar att våra partners i varje land är de mest tillförlitliga leverantörerna av digitalmarknadsföring och vi har därför gjort det till vår uppgift att förse dem med den bästa tekniken och verktygen för att hjälpa tusentals små och medelstora företag." - Mono Solutions

Mono erbjuder kontinuerligt utbildning och workshops för våra digitala producenter och har en väl fungerande support.

Monos utmärkelser
Mono är flerfaldigt belönade för sina sitt arbete och teknik. Nu senaste vid ”SIINDA Media Tech Conference” i Valencia i oktober 2017 mottog Mono Solutions hela FYRA ”SIINDA Excellence Awards” med bla följande motiveringen "… har uppnått enastående resultat med sina produkter och tjänster, har visat sig vara innovativa, är kundorienterade och har förbättrat sin användarupplevelse", läs mer här https://www.monosolutions.com/b/the-growing-role-of-service-siinda.

Vidare vann de 2016 Best in Biz Awards inom kategorin "Small or Medium Business Service of the Year".

Vi på Torget är därför av naturliga skäl stolta, glada och trygga att vi kan leverera professionella hemsidor till alla våra kunder genom vårt samarbete med Mono.
Läs mer om Mono här https://www.monosolutions.com/

Mono har även gått ut med en pressrelease om vårt samarbete. Denna kan du läsa här (på engelska). https://www.monosolutions.com/b/mono-solutions-and...

0 0
Feed