Glöggmingel

Öppet hus med glöggmingel

Torget bjuder in kunder, samarbetspartners och alla andra nyfikna till en eftermiddag i våra nya lokaler i centrala Halmstad.  

Under tiden du njuter av glögg med tilltugg, har du möjlighet att se hur våra digitala producenter arbetar med hemsidor, SEO och AdWords, samt prata digital synlighet med våra digitala medierådgivare.


Kl 16:30 kommer vår Marknadschef Robert Lindell att prata om digitalisering, konsumentbeteenden samt lite nyheter och trender inom digital marknadsföring. 


Du som kommer på besök får en Voucher som kan användas till en timmes gratis konsultation, för att gå igenom ditt företags synlighet och vilka mål du har med företagets närvaro online. Dessutom kommer alla erbjudas en enkel webbanalys av er digitala närvaro online. Glöm inte att ta med visitkortet, det kan komma överraskningar där det behövs.


Torget är ett expansivt bolag inom digital marknadsföring, som brinner för att skapa tillväxt online. Som en av de ledande aktörerna inom digital marknadsföring levererar Torget, tillsammans med branschens bästa samarbetspartners, enkla helhetslösningar till små och medelstora företag. Företaget är Premier Google Partners samt den ledande leverantören av sökmotoroptimering i Sverige.


Glöggminglet är kostnadsfritt. Vi kommer att hålla till i Torgets nya lokaler i centrala Halmstad. Ta gärna med dig en kollega! 


När: Torsdagen den 30 november
Plats: Torget, Sperlingsgatan 7, Halmstad
Tid: 15:00–17:30

Hjärtligt välkommen med din anmälan här senast den 28/11. 


Robert Lindell
Marknadschef
Torget


Helen Johansson- Milovanovic
Teamledare Digital Försäljning
Torget

0 0
Feed