Frukostmöte om digitaliseringens möjligheter

Nu är vi tillbaka med ett nytt inspirerande frukostmöte! Vi förenar nytta med nöje genom en trevlig frukost med inspirerande föreläsning om trender och möjligheter inom digital marknadsföring.  

Medan du äter din frukost får du lyssna på när Robert Lindell, Marknadschef på Torget och Daniel Persson Malmberg, KAM Digital Medierådgivare berättar om digitalisering och hur företag bäst utnyttjar den för att växa online!


Du kommer även få höra om hur Hotell Erikslund aktiv arbetar med sin digitala synlighet och vad det resulterat i.

På träffen kommer du få en Voucher som kan användas till en timmes gratis konsultation, för att gå igenom ditt företags synlighet och vilka mål du har med företagets närvaro online. Dessutom kommer alla erbjudas en enkel webbanalys av er digitala närvaro online. Glöm inte att ta med visitkortet, det kan komma överraskningar där det behövs.

Torget, ett expansivt bolag inom digital marknadsföring, brinner för att skapa tillväxt online. Som en av de ledande aktörerna inom digital marknadsföring levererar Torget, tillsammans med branschens bästa samarbetspartners, enkla helhetslösningar till små och medelstora företag. Företaget är Premier Google Partners samt den ledande leverantören av sökmotoroptimering i Sverige.

Frukostmötet är kostnadsfritt och arrangeras tillsammans med Bildeve i deras lokaler i Helsingborg. Ta gärna med dig en kollega!


När: Torsdagen den 30 november

Plats: Bildeve, Bergvägen 4, Helsingborg

Tid: 08:00–09:30 (frukost serveras från 07:30)


Hjärtligt välkommen med din anmälan här senast den 28/11. 


Robert Lindell
Marknadschef
Torget

Daniel Persson Malmberg
KAM Digital Medierådgivare
Torget

0 0
Feed