möbelhuset björn mattsson logotyp

Digital marknadsföring, ett lyft för Möbelhuset Björn Mattsson

En kund som varit med oss länge och som tagit klivet över till digital marknadsföring, är Möbelhuset Björn Mattsson. Företaget finns i Varberg och säljer som namnet antyder möbler, mestadels soffor, sängar, fåtöljer och soffbord.

Möbelhuset Björn Mattsson har varit kund sedan 2006 och köpte, som så många andra på den tiden, införande och annonser i katalogen Lokaldelen. Torget har på olika sätt hjälpt Möbelhuset Björn Mattson att synas på nätet, genom att bygga deras nya hemsida www.moblervarberg.se, där Björn kontinuerligt presenterar olika erbjudanden, sökmotoroptimerat den för bättre placering på Googles söklista och utöver det driva trafik till hemsidan genom AdWords-kampanjer (annonser på Google).


Vilket resultat har samarbetet med Torget haft för er?
"Fram till 2013 var vi kunder i katalogen Lokaldelen och det var svårt att mäta. Sedan 2013 då vi körde igång med vår nya hemsida, optimerade den och kör AdWords-kampanjer, har vi dubblat vår omsättning", säger Björn Mattsson, ägare till Möbelhuset.
"Tack vare AdWords-kampanjerna lyckas vi nå många kunder i kommunerna runtom Varberg och har ökat vår geografiska spridning på ett mycket effektivt sätt."


Vad är den största fördelen med att vara kund hos Torget?
"Vi har all marknadsföring under ett tak och vi har en personlig relation med säljaren. Vi kan ringa in med våra ändringar på hemsidan och få snabb och effektiv service på ett professionellt sätt. Vi uppskattar även att Torget löser så att man kan få ett personligt besök vid behov."
"Torget är ett seriöst bolag, som vi har jobbat ihop med i över 10 år. De är alltid tillmötesgående gentemot mig som kund och jag får löpande uppföljning varje månad på hur de olika produkterna presterar", säger Björn.


Detta är ett utmärkt exempel på hur vi kan hjälpa företag att växa och få ut maximalt av sin marknadsföring med en genomtänkt strategi för digitala medier. Vi glädjer oss med Möbelhuset att de avsevärt lyckats förbättra sin omsättning och ser fram emot fler givande år med dem som kunder.


Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att synas, titta in på fliken Våra Produkter.


Tillbaka till referenser

0 0
Feed