Hemsidor

Dags att förnya din hemisda?

För en del företag är det några år sedan de skaffade sin hemsida. Precis som mycket annat kan en hemsida som inte underhålls åldras och kan då behöva en renovering. Ibland hjälper inte det, utan en helt ny hemsida känns mer riktigt. Så var det för Anette på Comfort4u.

Hon kontaktade oss och önskade en ny uppfräschad, mer "up-to-date" hemsida. Hennes tidigare hemsida var mörk och inte så passande för det hon arbetar med – hälsa och välbefinnande.

Anette har lång erfarenhet som terapeut, men har även arbetat som SPA-chef i Torekov, med fokus på välbefinnande. Nu driver hon Comfort4u, där hon erbjuder massage och olika behandlingar för hela kroppen. Hos henne kan man även köpa produkter för ansikte, kropp och fötter.

Vår webbproducent Annica träffade Anette och de pratade igenom hennes verksamhet och att hon befinner sig i Frösakull vid hallandskusten. De kom snabbt fram till att utgå ifrån hennes egna fina bilder från havet, bilder som inger lugn och harmoni.

Hennes nya hemsida är nu ljus och fräsch. Den är tydlig med bra information och Anette är, enligt henne själv, supernöjd: ”Anlitade Torget för att få en snygg hemsida, så nöjd med snabb och proffsig service!”

När såg du över er hemsida och gav den ett välbehövligt nytt utseende? Vi på Torget rekommenderar att man planerar in det vartannat till vart tredje år.

Här kan du se fler hemsidor som fått en make-over-->

0 0
Feed